חיסון וקוצר נשימה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

24/11/2014 | 04:08 | מאת: מזל

בסד מאחר ובשבועיים האחרונים ביתי בת השנתיים היתה בהתקף קוצר נשימה חזק מאד היתה מאושפזת בבית חולים וקיבלה טיפול באנלציה וסטרואידים ונטולין כרגע מקבלת אנטיביוטיקה. וטיפול משאף מניעתי. לא הבפקתי לעשות לה את החיסון. האם מותר לעשות את החיסון במצב כזה . תודה

מזל שלום, לא כתבת באיזה חיסון מדובר, אך מגילה של ביתך אני מניח כי מדובר בחיסון השפעת. בהנחה כי כל מה שמקבלת כעת הינו אנטיביוטיקה ומשאף (של סטרואידים נשאפים), והיא חשה בטוב, אין מניעה לחסנה. אם קיים ספק, אני מציע כי תגשי לרופא הילדים לבדיקה, וקבלי את עצתו. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים