חיסון שפעת מוחלש לאב של תינוקת בת שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

26/10/2014 | 23:36 | מאת: תומר

ידוע לי שתינוקות רכים ובעלי מערכת חיסונית חלשה כדוגמת חולי סרטן מנועים מלקבל את החיסון המוחלש. אני אב לתינוקת בת שלושה שבועות,היום קיבלתי חיסון. האם שהותי בקרבת בתי מהווה סכנה עבורה? אודה לכם על תשובה מהירה בברכה

תומר שלום, אינך מהווה סיכון לביתך. אמנם לא מומלץ לחולים מדוכאי חיסון או לילדים מתחת לגיל שנתיים לקבל את החיסון החי המוחלש, אך הם אינם בסכנה אם נמצאים בחברת מישהו שחוסן ע"י חיסון זה. בברכה,

כוונתי לאלו הנמצאים לדיכוי חיסוני ברמה קלה. במידה ולא מדובר במצב כזה, עליכם לפנות לייעוץ. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים