חיסון כיתה ח

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

23/01/2014 | 22:07 | מאת: שחר

ביתי בכיתה ח חוסנה ביום שני למחרת היד כאבה והיא התחילה להיות קצת מצוננת ומשתעלת אתמול בלילה יומיים אחרי החיסון עלה לה החום הוא עולה ל38 מעלות בערך ואז היא מקבלת אקמול והיא בסדר היא מנוזלת מאד ומשתעלת גם היום והיא עדיין עם חום האם זה קשור לחיסון או שהיא חטפה שפעת בנוסף לחיסון???

שחר שלום, שיעול ונזלת אינם חלק מתופעות הלואי של החיסון. נראה לי שנדבקה במשהו במקביל (ואכן שפעת גורמת לכל התופעות שהזכרת ונפוצה עכשיו...) בכל מקרה, אין במחלתה הנוכחית לפגום ביעילות החיסון שקבלה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים