חיסון נגד דיפתריה, טטנוס ושעלת בכיתה ח

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

29/09/2013 | 21:27 | מאת: אמא

דר נכבדה, בתי לא קיבלה את החיסון בסוף כיתה ח מכיוון שהיתה חולה, עכשיו היא בכיתה ט .הבנתי שיש לפנות לחברת נטלי לצורך השלמת החיסון השאלה היא אם מתבצעים חיסונים אלו בתחילת שנה בכיתות ח כרגע שאליהן ניתן להצטרף? האם בתי עלולה להדבק מהמועד שלא חוסנה(יוני עברו כבר שלושה חודשים)בכל יום מאז והדחיפות גבוהה מאוד? במידה והם לא מחסנים כרגע בבתי ספר היכן ניתן עוד להתחסן בחיסון משולש זה?

01/10/2013 | 08:14 | מאת: ד"ר מיכל שטיין

הי החיסון לשעלת הוא חיסון מומת, ולכן אינו מופרש בשום מקום ואינו מדבק. חשוב שהבת תתחסן , ע"מ שלא תחלה ותדביק את שאר בני הבית כולל התינוק ניתן לקבל את החיסון בבית הספר או דרך חברת פמי (זכו במכרז במקום נטלי)

מנהל פורום חיסונים לילדים