התוכנית ששודרה אתמול לגביי החיסונים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

29/08/2008 | 23:59 | מאת: טלי .ש.

שלום לך דוקטור אתמול היתה התוכנית על החיסונים וכל תופעות הלוואי שלהן כולל רופאים מתחומים שונים שהביעו את דעתם לטוב ולרע לגביי החיסונים. בדיוק שיום לפני חיסנתי את בני בן החודשיים. הקטע ששאלתי את האחות של טיפת חלב על כל הקטע של הבעיות שעלולות לקרות (לא עלינו ) במידה ומחסנים .... והיא אמרה "אם את לא רוצה אז אל תחסני אותו" זה שיקול שלך ובאחריותך.... זה ממש מלחיץ ... האמת שכעת אני שוקלת אם כדאי לי לחסנו בשאר החיסונים הבאים אשמח לשמוע את דעתך בנושא תודה טלי

02/09/2008 | 17:24 | מאת: פרופ' אלי סומך

מציע שתקראי את הכתבה שפורסמה היום בלינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3590064,00.html מקווה מאוד שבעקבות זאת תרגעי מחששותייך ותמשיכי לחסן את בנך.

מנהל פורום חיסונים לילדים