חיסון אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

17/08/2008 | 23:08 | מאת: סלי

ביתי בת שנתיים האם אפשר לחסן אותה נגד אבעבועות? האם אפשרי לקבל מרשם על ידי רופאת הילדים או צריך לגשת לטיפת חלב או שניהם אפשרי? ומה הסיכוי שהיא תחלה לאחר החיסון כמו שאתם ממליצים? והאם עדיפות לחסן לפני שהיא מגיעה השנה לגן עם הילדים? תודה סלי

18/08/2008 | 14:33 | מאת: דר' מיכל שטיין

ניתן לחסן כנגד אבעבועות רוח מגיל שנה. ניתן לעשות זאת דרך רופא הילדים, בקופ"ח. ההגנה נגד מחלה קשה וסיבוכים (שזו למעשה מטרת החיסון) קרובה ל 100% בוודאי שכדאי לחסן לפני הכניסה לגן.

מנהל פורום חיסונים לילדים