תנאי אחסון - חיסון מנינגוקוק B

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

04/03/2024 | 11:51 | מאת: נועה אחרת

שלום, 1. לפני שבועיים רכשנו את המנה ה3 שלהחיסון מנינגוקוק B, עבור בתנו בת השנה וחצי. עקב מחלת חום, נאלצנו לדחות את התור לחיסון לסוף השבוע הזה. מאז הרכישה, החיסון מאוחסן במקרר הביתי שלנו. האם יש מניעה להשתמש בחיסון הזה? האם יש צורך לדעתך לרכוש מחדש? 2. את המנה השנייה היא קיבלה בגיל חצי שנה. האם מתן השלישית כעת יהיה אפקטיבי? תודה.

שלום את השאלה הראשונה יש להפנות לרוקח. באשר לשאלה השניה התשובה חיובית. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים