תגובה קשה לאחר חיסון

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

06/01/2024 | 23:07 | מאת: הודיה

שלום רב, אני ממש אובדת עצות ואשמח לעזרה והכוונה בנושא ביתי בת 6 חודשים חוסנה בבית החולים ובגיל חודשיים את החיסונים כנדרש(חוץ מרוטה) לאחר החיסון משהו כמו שבוע התחילה תופעה הדרגתית של ריצוד בעיניים, כמובן שהופננו לשניידר והתופעה חלפה לאחר כשבועיים מאז לא חוסנה כיוון שאנחנו מאוד חוששים מנגד, אני מאוד חוששת מהמחלות ולא יודעת מה לעשות האם מוכרת לך תופעת לוואי כזו? של ריצוד בעיניים(כמו התקפים) אנחנו חוששים מאוד שיחזור לה אם נחסן אותה שוב אשמח לדעת על רופא מומחה שניתן להתייעץ איתו תודה רבה

06/01/2024 | 23:08 | מאת: הודיה

כמו כן מוסיפה שעברה את כל הבדיקות(mri אולטרסאונד eeg וכאלה וששלו אפילפסיה וכאלה

שלום, תופעות מסוג אלה שתיארת אינן מוכרות לי כתופעות לואי בעקבות חיסונים. מציע להתייעץ עם נוירולוג ילדים, שתופעות מסטג אלה נמנות על תחום מומחיותו. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים