בהמשך לשאלתי בעניין הדבקה בכלבת משתייה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

04/12/2023 | 16:17 | מאת: רועי

תודה ד"ר קליבצקי על תשובתך המהירה, בעקבותיה התעוררה בי שאלה נוספת. אחרי ששתיתי את המים מהכוס נלחצתי וצחצחתי שיניים מתוך מחשבה שמשחת השיניים תהרוג את וירוס הכלבת במידה והוא נמצא בחלל הפה. מאחר וצחצוח עלול לשרוט את החניכיים מסתבר שאולי זאת הייתה טעות. בדרך כלל אין לי דימומים מהחניכיים. האם זה עלול להגדיל את הסיכון להדבקה? האם הבוסטרים אמורים להגן עלי גם אחרי 6 חודשים שוב תודה לתשובתך תודה

כפי שציינתי, הסיכוי להדבקה אפסי, גם במנגנון זה. הבוסטרים אמורים להגן עליך.

מנהל פורום חיסונים לילדים