תינוק בן חודש ושבוע

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

09/11/2023 | 17:23 | מאת: שאלה

שלום, מכרה הרימה את התינוק ללא ששטפה ידיה, נתנה לו לאכול ונגעה בידיה בפניו ליד הפה. האם זה מסוכן? יש לה ילד בן שנתיים בערך. התינוק שלי עדיין לא מחוסן לפוליו - האם זה מסוכן? יש בדיקה שניתן לעשות כדי לוודא שהכל בסדר מבחינת פוליו או דברים נוספים? אמורים לעשות חיסון מחומשת בגיל חודש ושבועיים תודה

שלום, כמובן שמומלץ לטפל בתינוק עם ידיים נקיות. עם זאת, בהנחה והאישה וילדה חשים בטוב, התינוק אינו בסכנה ממשית להידבק באחת המחלות ברות-החיסון. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים