דחיית חיסון בגיל שנה לגיל שנה ו4 חודשים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

28/10/2023 | 00:04 | מאת: גייגי

לבת שלי היה חיסון בגיל שנה .וזה נדחה בגלל המצב שאנחנו בו . עכשיו שרציתי להזמין תור אמרו אין תורים עד חודשיים . וזה יוצא שגיל הילדה יהיה שנה ו4 חודשים . השאלה היא . אפשר לתת חיסון של גיל שנה לילדה בת שנה ו4 חודשים ? או זה מאוחר מדי ולא מועיל?

גייגי שלום, אין מניעה, אם אין ברירה, לדחות את החיסון. הוא יהיה יעיל וללא כל בעיה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים