חיסון לטיפוס הבטן וחרדות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

05/10/2023 | 19:21 | מאת: נגה

שלום, אני בהריון בטרימסטר שני ובעלי צריך לטוס יומיים להודו לניו דלהי במסגרת עבודתו. הוא ילך לייעוץ למרפאת למטייל אבל רציתי לברר האם חובה עליו להתחסן לטיפוס הבטן? במידה ומתחסן? האם זה בטוח לישון באותה המיטה ולאכול מכלים משותפים לאחר החיסון? במידה ולא מתחסן וחלילה חוזר חולה (הוא טוען שיאכל שם גם דברים נאים), האם יהיה בטוח לשהות באותו הבית? אם משתמשים באותם שירותים האם טיפוס הבטן מדבק?? אני ממש בחרדות בגלל שמדובר בהריון יקר ואשמח להבין איך להתנהל בנוסף, הבנתי שיש עוד מחלות שאפשר להביא מהודו

שלום החיסון כנגד טיפוס הבטן ישוב לנוסעים להודו. .קיימים חיסונים חיים-מוחלשים וחיסונים מומתים. לא משנה באיזה סוג יחוסן, שני הסוגים אינם מסכנים אותך בעודך בהריון )אם כי את אינך יכולה להתחסן בהם בעצמך(. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים