יציאות אצל תנוק בן 11 שבועות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

17/04/2023 | 18:14 | מאת: שרה

הבן שלי בן 11 שבועות , בימים האחרונים נותן צואה בערך 10 פעמים ביום, אולי אפילו יותר, לפני כן עשה בערך פעם ביום בלבד, הצואה הינו גרגירית ויבשה, ניזון מעט ממש מחלב אם , כמעט הכל מתמ"ל הוא קיבל חסון רוטה לפני שבועיים , יכול להיות שעדיין החסון משפיע, וזה תופעת לוואי שלו?

שלום, סבירות נמוכה שחיסון הרוטה אחראי לתופעות. משך תופעותלואי אחרי חיסון יכול להיות שבועיים, אך לרוב מדובר ביציאות רכות ושלשולים ולא בצואה קשה. מציע לפנות לבדיקה אצל רופא הילדים. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים