חששות מהדבקה בכלבת .

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

11/04/2023 | 10:55 | מאת: איציק

הייתי בטיול עם כלבי מסוג פקינז קטן, לפתע שני כלבי אמסטף מסמטה סמוכה רצו לעברנו באמוק ונבחו, הכלבים לא היו קשורים וללא מחסום פה, אחד מהם נפגע קלות מרכב שעבר וחזר על עקבותיו אבל הכלב השני התקרב אלינו והתחיל לנבוח וניסיתי לגרש אותו בצעקות בשלב זה בעל הכלבים צעק לכלב שיחזור. אם הכלב היה חולה כלבת האם רוק של הכלב שנפלט בנביחה הגיע לפה או לעין שלי האם יש חשש להדבק בכלבת אני חוסנתי בשני בוסטרים לפני קצת פחות מ4 חודשים והכלב שלי גם מחוסן, האם צריך להתחסן שוב בשני בוסטרים לא היה מגע ישיר והמרחק היה 1-2 מטרים. תודה

שלום, סיכוי אפסי להדבקה במנגנון זה. מה גם שהנך מחוסן בחיסון פעיל, שמכסה אותך בפני כלבת למספר שנים. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים