חיסון בעת שחולים מבלי שיודעים על כך

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

16/01/2022 | 09:12 | מאת: שירה

שלום, רציתי לשאול שאלה עקרונית. מה עושים כדי להמנע ממצב שבעת שמתחסנים לקורונה (בכל גיל, ילדים נוער ומבוגרים) גם מאומתים ללא ידיעה לקורונה. האם זה בעייתי שמתחסנים בזמן שחולים? והאם יש דרך להמנע ממצב כזה מלבד בידוד לפני ואחרי החיסון. בדיקות אנטיגן הן אפשרות, אך עד כמה שאני מבינה ורואה אצל אחרים לא ממש ניתן לסמוך עליהן. תודה רבה.

שירה שלום, לא ידוע על בעיה העלולה להיגרם בשל חיסון לקורונה בעת המחלה עצמה (כמו גם בחיסון למחלות אחרות בעת שחולים בהן). לפיכך, גם אין טעם בלהשקיע מאמץ בעניין (מעבר למניעת התחלואה בעצמה). בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים