בוסטר לגילאי 12+

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

01/01/2022 | 13:34 | מאת: גילי

שלום, האם חיסון הבוסטר לקורונה אושר על ידי ה- FDA גם לגילאי 12-15? אני יודעת שמשרד הבריאות בארץ ממליץ, אך האם זה על בסיס המלצה של גורם מוסמך נוסף? תודה!

גילי שלום, במאמר מוסגר, בעיני משרד הבריאות הישראלי הוא גורם מוסמך, אשר מקדים את המלצותיו ואחריו הולכים גם גורמי בריאות עולמיים אחרים. אך לשאלתך, ה-FDA כעת בשלבי אישור של בוסטר לבני 12-15, אך טרם יצא אישור סופי. למשל פה https://www.nbcnews.com/health/health-news/covid-booster-shots-kids-12-15-fda-rcna10473 בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים