חיסון קורנה לילד מחלים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

13/12/2021 | 10:23 | מאת: תאו

שלום ילד בן 5.5, במרץ השנה חלה בקורונה בסבטמפר 2021 עשה בדיקת סורולוגיה לקראת פתיחת שנת הלימודים והתוצאה הייתה שיש נוגדנים 840(תוצאה). השאלות שלי: 1. האם יש הנחיה לחסן ילדים מחלימים 2. האם החיסון לא יפגע בילד ואם יש נוגדנים בגוף

תאו שלום, קיימת הנחייה לחסן ילדים מעל גיל 5, שחלו בעבר בקורונה, במנת חיסון אחת. לא צפויה בעיה כלשהי בשל המחלה והמצאות הנוגדנים, ולהיפך, החיסון אמור לשמר את הרמה גבוהה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים