חיסונים כשיש בדיקות דם לא תקינות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

23/11/2021 | 18:34 | מאת: טלי

שלום דוקטור בני בן שנה וחודש והוא נמצא בברור בגלל בדיקות דם לא תקינות מזה תקופה . ALT הוא 325 כשהנורמה הוא עד 45 .ערך זה היה לפני 4 חודשים 1980 וירד ל 71 ועכשיו הוא 325 .AST עכשיו הוא 240 . האם במצב זה כשהאבחנה לא ברורה בטוח לעשות חיסונים של גיל שנה תודה רבה

טלי שלום, איני רואה מניעה בחיסוני השגרה במועדם, בהתחשב שבדיקות הדם חוזרות בהדרגה לנורמה (כך שמה שגרם לבדיקות הלא תקינות, נראה שחלף). מאידך ניתן גם להמתין עוד מספר שבועות עד להתנרמלות של הבדיקות. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים