חיסון טטנוס דיפטר פוליו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

14/07/2021 | 21:02 | מאת: ט

שלום רב דר ,בני בן 14 נעשו לו בדיקות נוקדנים לחיסון שעשה בגיל 7 ,פוליו יצא 512, דיפטר 0.959 טטנוס יותר מ 5 מס כאלו לאחר 7 שנים לא גבוהים מאד?האם יש מצב שנתנו לו בטעות יותר מדי?שעלת אין נוקדנים. לםני 3 שנים החל כאב בגב.יש קשר?אודה לתשובה כנה

ט שלום, כל מה שניתן להסיק מרמות אלה של נוגדנים הוא שישנו זכרון חיסוני למחלות אלה. אין אפשרות להסיק (אך גם אין סיבה לחשוד בכך) שניתנו מנות חיסון גבוהות מהרגיל. בברכה,

27/07/2021 | 13:25 | מאת: ט

דר אמיר החשד בגלל שהמספרים גבוהים בשלושתם והיה לאחר ה מתן שלהם התנפחות גדולה בזרוע ובכתף וקיבל אנטיביוטיקה מה,שאף חיסון קודם לכן לא עשה לו ולא היתה לו שום תגובה,זה חיסון שניתן בלשכת הבריאות שהיה בן שבע וחצי עקב נפילה בסנטר הפנו אןתנו לטטנוס ואז החליטו לתת את כל המרובע כי ממילא היה מקבל אותן לאחר מס חודשים בכיתה ב.בכיתה ח שהיה לפני שנה לא קיבל הלכנו לביח להתייעץ ואמרו בגלל נוקדנים גבוהים בטטנוס ובדיפטריה לא,רצוי לתת וגם בגלל התגובה שעשה אז .פוליו לא צריך בכיתה ח. אבל אני מודאגת היות וכולם מקבלים את החיסון דפט טטנו ושעלת גם בכיתה ח ולא עןשים להם בדיקת נוקדניםלו עשו בביח כדי לדעת מה מצבו לפני שיוחלט לעשות לו במסגרתם והוחלט שלא רק בגיל 17 שיעבור עשור מאותה פעם.שעלת אין נוקדנים.ואני שואלתלדעתך דר כעת.לגבי הכמות הגבוהה שנמצאה לאחר שבע דנים המספרים למעלה זה לא אומר שנתנו המון אז ובגלל זה התנפח מאד ונותרו כמות גדולה של.נוקדנים?מבקשת את תשובתך ,מודאגת.

מנהל פורום חיסונים לילדים