חיסון קורונה ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

29/06/2021 | 10:57 | מאת: לי

שלום ביתי בת 14 נערה בריאה ומאוד ספורטיבית. מחר מתוכננת לקבל חיסון ראשון של קורונה. אחר הצהריים יש לה אימון ספורטיבי וחזרה למופע ריקוד בערב. האם בעייתי? שאלה שניה אני מוטרדת מכך שהחיסונים הם על קצה הפג תוקף... האם מבחינה זאת אין בעיה? שהתוקף שלהם ממש תכף פג?

לי שלום, עקרונית אין בעיה עם חיסון בבוקר ופעילות גופנית אחה"צ. עם זאת, תופעת לואי של החיסון יכול להיות חולשה ועייפות. תאריכי פגות תוקף לוקחים בחשבון הרבה מאד דרגות בטיחות. איני רואה בעיה בעניין זה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים