בקשר לחיסון קורונה..

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

07/04/2021 | 11:12 | מאת: אסף

עשיתי חיסון לקורונה ובאזור הכתף איפה שנותנים את החיסון יש לי הרבה שיער וששמו לי את הצמר גפן להחזיק אחרי החיסון זה לא עצר כ"כ את אזור הדקירה וירד לי הרבה דם על הצמר גפן עכשיו השאלה שלי ביעילות החיסון אם החומר של החיסון אכן נכנס לשריר ולא יצא עם נזילת הדם תוכל להסביר לי אם יש חשש שזה יצא עם הנזילת דם או שאני יכול להיות רגוע שאני מחוסן?

אסף שלום, תנוח דעתך. החיסון הוכנס לתוך השריר ושום זוב דם לא יוכל לנקזו משם. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים