אלרגיות וחיסון נגד קורונה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

11/03/2021 | 12:00 | מאת: אנונימית

שלום, אני אלרגית לפניצילין, לתכשירים קוסמטיים ואיפור ולעקיצות של חרקים. האלרגיות מתבטאות בעיקר בנפיחות רבה, אדמומיות/פריחה, וגרד. טופלתי על ידי כדורי אלרג'יקס ומשחות למיניהן (במקרים מסוימים גם קורטיזון). האם בעקבות האלרגיות הללו יש סיכון בקבלת החיסון נגד קורונה? האם מומלץ להתחסן? והאם עלולות להיות תופעות לוואי חמורות? תודה

שלום, לפי הנחיות משרד הבריאות, עלייך להיוועץ עם רופא אלרגולוג טרם מתן החיסון. סביר להניח שיתיר לך להתחסן. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים