תשובות למתנגדי חיסונים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

09/02/2021 | 20:03 | מאת: סבא מודאג

שלום דר. אני סבא שמודאג מכך שהאמא של התינוק משוכנעת שהסכנות בחיסונים גדולות מהתועלת. תוכל למליץ על דרך התמודדות או יועץ שיוכל לעזור ?

סבא שלום, אני מציע לך לנקוט באחת או יותר מהדרכים הבאות: 1. להמליץ על שיחה ישירה בנושא עם רופא הילדים של הנכד. אפשר גם עם יועץ זיהומיות. 2. פניה לפורום "מדברים על חיסונים" בפייסבוק. הפורום פתוח לכולם ומטרתו להנגיש מידע על חיסונים לקהל הרחב. שם תוכל לקבל מענה מקצועי על שאלותיה וחששותיה, ללא משוא פנים וללא שיפוטיות. 3. עיון באתר "חיסונים, כל מה שחשוב לדעת" בכתובת www.chisunim.co.il בהצלחה!

מנהל פורום חיסונים לילדים