שאלה בקשר לכלי חלוד..

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

22/10/2020 | 15:17 | מאת: אוסנת

שלום רב שמתי צ'יפס ופיתה בטוסטר אובן בהמצאות מלקחיים הוצאתי את הצ'יפס והפיתה ואכלתי ושמתי לב שהמלקחיים חלודים(אני לא יודע אם קניתי אותם ככה או שזה מהניקיון של פעם אחר פעם) אם נייר יבש שיפשפתי את הכלי והנייר נהיה חום האם יש חשש לטטנוס אם אכלתי מזה?

אסנת שלום, ההדבקה של טטנוס דורשת חציה של הריריות, או יותר שכיח מכך, של העור. במתווה שתיארת לא יקרה עניין זה ולכן הסיכוי להידבק בטטנוס כך אינו קיים למעשה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים