חיסון גיל חצי שנה חיסון מחומש

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

20/10/2020 | 13:58 | מאת: Shir

עשינו חיסון לגיל חצי שנה .. ובחיסון המחומש הניתן גם הוא בגיל זה האחות הוציאה חיסון של חברה אחרת ממה שניתן עד כה ( חיסון של חברת sanofi pasteur והשניים הקודמים היו של חברת infanrix) האחות נראתה לא בטוחה בחיסון ובדקה כמה פעמים כי על מדבקת החיסון היו רשומים 4 חיסונים ולא 5 כמו שצריך. אשמח לדעת אם זה תקין שבכלל ניתן חיסון מחברה אחרת למרות שהתחלנו עם חיסונים מחברה שונה? ובנוסף האם זה שרשום 4 חיסונים במקום 5 זה מצריך בדיקה ? תודה אמא לחוצה

שיר שלום, החיסון המחומש הוא INTERCHANGEABLE, כלומר ניתן להחליף בין תכשירים שונים של אותו החיסון (אם כי לרוב משתדלים להישאר בתכשיר בו ניתנו המנות הקודמות). בגיל חצי שנה אמורים לקבל את החיסון בעל חמשת המרכיבים. ניתן לבדוק את מהות החיסון שקיבל בפנקס החיסונים. בברכה,

21/10/2020 | 08:15 | מאת: Shir

מוסיפה תמונה של מדבקת החיסון אשמח אם תוכל לבדוק . תודה רבה

לא יכול לראות את זה

מנהל פורום חיסונים לילדים