התייעצות לגבי החיסון המחומש

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

20/07/2020 | 02:22 | מאת: טלי

הבן שלי קיבל רק מנה אחת של החיסון המחומש כשהיה בן חודשיים. היו לו תופעות של בכי רב.. צחוק ובכי לסירוגין..אפטיה..ולכן החלטתי לדחות את יתר המנות עד שיגדל . כיום הוא בן שנה ושמונה חודשים. האם עליו להשלים את יתר המנות או שהמנה שקיבל יכולה להגן עליו במידה ויחלה? ואם כן להשלים- מה הרווח בין המנות מבחינת זמן?

טלי שלום, יש להשלים את כל מנות החיסון החסרות. כדאי לגשת לטיפת חלב, שם יוכלו לבנות לו לוח זמני חיסון, בהתאם לזמן החיסון שקיבל, ובהתאם לגילו. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים