חיסון פוליו מוחלש לבת חצי שנה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

04/07/2020 | 09:00 | מאת: חדוה

שלום רב, בת חצי שנה עברה חיסון פוליו מוחלש. ההוראות היו לעטוף כל טיטול עם צואה בשקית ולשטוף היטב ידיים. בשגרת הטיפול בה תמיד רוחצים ידיים אחרי החלפה אך השאלה היא האם יש צורך לשטוף ידיים מיד אחרי שזרקתי חיתול מלוכלך ועוד לפני ששמתי חדש והלבשתי אותה או שלא צריך להיות היסטריים? האם זה ברמה כזו של לא לגעת בשום דבר ולהשאיר את הילדה כמה רגעים ללא חיתול עד שאשטוף ידיים? אשמח לדעת כדי לא להיות בסטרס בחודש וחצי הקרובים... תודה מראש

חדוה שלום, הכוונה היא להכניס מיד את הטיטול המלוכלך לשקית נילון, ולשטוף ידיים עם סיום הטיפול בהחלפת הטיטול החדש. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים