כלב בתל אביב במרכז במטבח

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

20/01/2020 | 11:30 | מאת: שואל שאלה

אבקש התייחסות לשאלתי, באמת: לפני ימים מספר לקחתי הזמנת אןכל ממקןם בעיר. בעת שנכנסתי למקום, צץ מהחושך כלב פודל קופצני לכיווני שהפתיע אותי. לקחתי את ההזמנה והלכתי. יש לציין שהפה שלו היה פתוח ןאני הייתי אחרי גילוח ותספורת. יש להוסיף שהסתובבתי ויצאתי החוצה. הייתי בשוק מסויים ואני פוחד שהוא נגע בי שהייתי עם הגב אליו בדרכי החוצה בכל דרך שהיא, בעיקר באזור הרגליים. באתי ביום למחרת ושוחחתי עם הטבח ןראיתי שהוא סוגר את הדלת והפודל הזה קפוץ על הדלת. הוא סיפר שהוא עושה בייביסטר לכלב הזה שהוא שייך לחבר שלו. אני מאז לא יודע איך להתנהג ואיך להתייחס לזה. אני מאוד מפחד! אודה לתשובה

שלום, אינני מבין את שאלתך. הסיכוי להעברת כלבת במתאר שתיארת מזערי ביותר (יש צורך בנשיכה או לפחות בליקוק פצע פתוח). אם ברצונך לשאול לגבי חיסונים נוספים - אשמח לקבל הבהרה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים