פספוס חיסון של הארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

05/01/2020 | 12:21 | מאת: שדא

הבן שלי הוא בן שדה חודשים, התקשרתי לקבוע לו תור לחיסון ואז נודע לי שהיה לו חיסון בגיל ארבעה חודשים.האחות ביקשה ממני להביא אותו מחר על מנת שיקבל את החיסון שפספסנו.האם זה מאוחר? יש נזק לתינוק שלא לקח את המנה השנייה במועד?

שדא שלום, סביר כי לא נגרם נזק בלתי הפיך (למעט הדחייה עצמה) בעקבות אי מתן החיסון, למעט בעניין חיסון הרוטה. שלושת מנות החיסון חייבות להיות מושלמות עד גיל 8 חודשים, ומכאן נובעת הדחיפות. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים