מתן חיסוני כתה א וב ביחד בכיתה א

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

30/12/2019 | 23:28 | מאת: רונה

בביהס של ילדי מחסנים בכיתה א באותו יום הן את החיסון של ה mmrv והן את.החיסון של כתה ב' המלצת משרד הבריאות היא להפריד ולתת אחד בכיתה א והשני בכיתה ב'. האם מבחינה רפואית נכון לעשות כן? האם לאחות ביהס מותר לפעול בניגוד להמלצת משרד הבריאות?

רונה שלום, אינני מכיר את הסוגיה. חיסוני כיתה א' וב' אמורים להינתן במועדם. אין סיכון רפואי בהקדמתם, אך הדבר יכול להשפיע על משך פעילותם לאחר החיסון ועד לחיסון הבא, במקרה של חיסון כיתה ב'. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים