חיסון חצי שנה - מסרבת לאכול מוצקים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

01/10/2019 | 13:05 | מאת: לירון

שלום רב בת חצי שנה קיבלה חיסון לפני שבוע. כמה ימים אחרי החיסון כלללל פעם שאני מנסה לתת לה ארוחת פירות/מרק היא מסרבת בכל תוקף וב80% מהפעמים ישר עושה יציאה. אוכלת מטרנה רגיל בלי בעיה. תופעה של החיסון? רוטה או הפוליו??

01/10/2019 | 13:09 | מאת: לירון

יש לציין שמוכנה לאכול בקבוק ולא שיניתי את המרכיבים במרק/פירות

לירון שלום, הן חיסון הרוטה, והן הפוליו החי-המוחלש יכולים לגרום לירידה זמנית בתאבון, והדבר יכול להימשך עד שבועיים. עם זאת, לא ידועה תופעת לואי של העדפה למרקם מזון אחד לעומת אחר. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים