דחוף החשפות לחצבת של תינוקת

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

30/07/2019 | 12:51 | מאת: שרון

הי יש לי תינוקת בת 3 חודשים, לאחיינית שלי שגרה לידינו יש חשש לחצבת. מה אני עושה???

04/08/2019 | 13:09 | מאת: מירב

אם הילדה שהתה באותו חדר/ מסדרון/ מעלית ונחשפה לחולת חצבת יש לקבל בדחיפות חיסון סביל לחצבת בלשכת משרד הבריאות במידה ויש עוד הורים / ילדים שחוסנו במנה 1 ונחשפו יש לקבל בדחיפות מנה 2 של חצבת

עדי שלום, עלייך לפנות ללשכת משרד הבריאות באזור מגורייך, שם מרוכז המידע גבי חולי חצבת באזורכם. במידה ולאחייניתך אכן יתגלה שיש חצבת, משרד הבריאות יפנה אותך למקום הנכון לקבלת חיסון סביל. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים