חיסון גיל שנה לפני טיסה לחול

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

18/07/2019 | 15:44 | מאת: עינב

הבת שלי תהיה בת שנה ב6.8 אנחנו טסים לרודוס ב12.8 ונקבע לה תור ל8.8 לחיסון. אני ממש מתלבטת מה לעשות. מצד אחד חושבת לדחות את החיסון אחרי שנחזור אבל לא רוצה לטוס איתה כשהיא לא מחוסנת. מצד שני אפשר לחסן אבל לקחת בחשבון שיהו תופעות לא נעימות בזמן השהייה שלנו שם ובלי קשר היא לא באמת תהיה מוגנת כי הבנתי שרק שבועים מרגע החיסון הגוף מוגן...והאפשרות השלישית היא להקדים את החיסון לפני גיל שנה וכשנחזור תקבל מנה נוספת (האחות בטיפת חלב אמרה שבשביל לקבל לפני גיל שנה היא תצטרך השלמה חודש לאחר מכן) מה לעשות??

21/07/2019 | 19:59 | מאת: מירב

חייבת חייבת לחסן לפחות במנה 1 של חצבת לפני טיסה. ממש מסוכן.

עינב שלום, הבנת אכן היטב את האפשרויות העומדות בפנייך. ממליץ לתת מנה ראשונה טרם גיל שנה, בידיעה שיהיה עליה להשלים עוד שתי מנות בהמשך. ישנם דיווחים על חצבת מיוון. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים