חיסון חצבת לפני טיסה נרווגיה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

18/06/2019 | 08:43 | מאת: קורל

שלום, טסים לנורווגיה באוגוסט עם ילדה בת שנתיים וילד בן 6. קיבלו מנה ראשונה של חצבת בגיל שנה. האם מומלץ לתת את המנה שניה לפני הטיסה?

26/06/2019 | 15:24 | מאת: מירי

משרד הבריאות מבקש להשלים מנה 2 של חיסון חצבת לפני הטיסה לחול. תוכלי לקרוא באתר שלהם או לצלצל אליהם. לכל ילד מעל גיל שנה יש להשלים 2 מנות לפני טיסה לחול.

קורל שלום, כפי שהקדימה אותי מירי, אכן מומלץ לתת מנה שניה של החיסון. יש לשמור על רווח של חודש לפחות בין מנה למנה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים