מועדי חיסון נער לפפילומה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

03/06/2019 | 16:06 | מאת: נילקי

שלום רב, חיסון בלשכות הבריאות לפפילומה לבן 16 שלא קיבל בבית ספר. לא הצלחתי להבין את המועדים. הבנתי שנותנים 3 חיסונים? מה הפרשי הזמן הדרושים בינהם? לי נאמר חודש עד חודשיים בין הראשון לשני וחצי שני ולא לפני בין השני לשלישי? האמנם כך? או שצריך חצי שנה בין הראשון לשלישי? מה המשמעות של דחיית החיסון השלישי? נהיה בחו"ל ויוכל לקבלו רק שנה בערך אחרי החיסון השני תודה רבה

נילקי שלום, לנערים מעל גיל 15, יש לתת שלוש מנות חיסון. מועדי החיסון הם ביום במנה הראשונה, חודש-חודשיים אח"כ, ומנה שלישית חצי שנה מהראשונה. יתכן שניתן לחסנו גם החו"ל אם שהייתכם שם ארוכה, או לחסנו מיד עם חזרתכם לארץ. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים