חיסון לחצבת לפני גיל שנה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

30/04/2019 | 12:26 | מאת: שמרית

שלום, אני עתידה לטוס עם בתי פעמיים לפני גיל שנה- כאשר היא תהיה בת 7 חודשים ו-11 חודשים. אני אתן לה חיסון לחצבת בגיל 6.5 חודשים ורציתי לשאול לכמה זמן החיסון תקף? האם הוא יהיה טוס גם לטיסה השניה שתתקיים כעבור מספר חודשים? או שצריך שני חיסונים? או שאני צריכה לוותר על נסיעה אחת. שתי הטיסות הן למקומות שהיתה בהן חשיפה לחצבת. תודה

שמרית שלום, עליה לקבל חיסון אחד בלבד לפני גיל שנה, שיכסה את שתי הנסיעות. הכיסוי הוא לא אופטימלי, אבל זה מה שניתן להשיג לפני גיל שנה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים