חיסון חצבת בת 10 חןדשים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

14/02/2019 | 21:44 | מאת: אושר

שלום רב, הבת שלי בת עשרה חודשים קיבלה חיסון חצבת מוקדם בגלל נסיעה לתאילנד .. עברו 12 ימים מהחיסון וב3 ימים האחרונים היא לא אוכל כמעט כלום.. וכל הזמן רוצה רק לישון... מציינת שיש לה דלקת באוזן (ללא חום) מקבלת אנטיביוטיקה דרך הפה (אוגמנטין) ובנוסף לזה יוצאות לה כמה שיניים.. השאלה היא מימה נובעת התשישות הזאת שיש לה והחוסר תיאבון .. אשמח למענה.. המון תודה.

אושר שלום, כמובן שלא ניתן לענות על שאלתך בלי לבדוק את הילדה. מציע לגשת לרופא הילדים להערכה. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים