חיסון לחצבת ילדה בכיתה א'

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

15/10/2018 | 09:49 | מאת: נוני

שלום, האם כדאי להקדים את החיסון ולבצעו בלשכת הבריאות, לילדה בת 6.5 שאמורה לקבל בסביבות חודש פברואר את החיסון במסגרת בית הספר? תודה

נוני שלום, בהנחה ואין ילדים רבים שאינם מחוסנים באזור מגוריכם ולא היו חולי חצבת שם, איני רואה בכך הכרח (יש לזכור כי אחוז הכיסוי יעלה מ-93%, הקיים כבר כעת, ל-97% אחרי החיסון השני, כך שממילא אחוז הכיסוי הקיים לא רע בכלל). בברכה,

11/11/2018 | 11:34 | מאת: שירלי

ובמידה ויש חשיפה למחלת החצבת בשכונה שלנו, איפה ניתן לחסן את ילדי בכיתה א' (בן שש וחצי) ? דרך קופת החולים? משרד הבריאות? מגיעים באופן פרטי?

מנהל פורום חיסונים לילדים