תודה על המענה אבל יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

07/10/2018 | 23:26 | מאת: שגב

תודה על המענה. רציתי רק לשאול בבקשה, אם על פי דבריך אני מחוסן לכמה שנים, אז למה אומרים שלאחר חשיפה יש לקבל 2 מנות נוספות? תודה.

שגב שלום, במנגנון שתארת (ליקוק של עור לא פגוע) הסיכוי לחשיפה מאד נמוך. אם החשיפה היתה במגנון חושף יותר (נשיכה וכו') היה אכן עליך לדעתי להתחסן בשתי מנות נוספות, כפי שאמרת. בכל מקרה, ההחלטה על חיסון נוסף תלויה גם בגורמים אפידמיולוגיים מקומיים, ולכן ההחלטה צריכה להילקח ע"י רופא משרד הבריאות באזורך. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים