הידבקות מאיש צוות בית חולים

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

02/10/2018 | 16:48 | מאת: גבי

שלום, לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהי שעובדת כאחות בית חולים - מיון ילדים. ברצוני לדעת האם התנשקות איתה חושפת אותי לסיכונים הנובעים מהידבקות במחלות אליהן היא נחשפת במסגרת עבודתה. תודה

גבי שלום, אין שאלתך נוגעת לנושא הפורום. באופן עקרוני עובדי מקצועות הבריאות חשופים יותר למחלות מדבקות. חלקן ניתנות לחיסון נגדן וחלקן לא. אם יחלה עובד בריאות במחלה שנגדה לא חוסן, יוכל להעבירה לגורם אחר, כמו כל אדם אחר... בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים