שאלה לגבי מועד ביצוע חיסון גיל שנה

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

27/08/2018 | 18:07 | מאת: עדי

שלום רב, הבן שלי החודש בן שנה ואמור לקבל בקרוב את החיסון MMRV. מדובר בילד שחולה בתדירות גבוהה (כאחת לשבועיים) במחלות ויראליות (חום, שיעול, צינון). בנוסף אובחן כאלרגי למוצרי חלב. אני חוששת מהחיסון הזה ורצית לדעת האם לנוכח נטיות אלו היית ממליץ לדחות אותו או לחסן במועד? (עד כה קיבל מחומשת ופרבנר, לאחר הפרבנר העלה חום). תודה מראש, עדי

עדי שלום, לפי הפרטים שציינת, אין בהם בכדי להמליץ על דחייה או ביטול החיסון. ממליץ לבצע אותו במועדו. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים