פיצול על פיצול לתינוק

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

19/11/2017 | 20:13 | מאת: נטע

שלום רב. האם ישנו זמן מינימלי מומלץ בין מתן המנה הרביעית של החיסון מחומש לבין מתן המנה השלישית של הפנוימוקוק? היום התינוק שלי בן שנה וחודשיים קיבל את החיסון המחומש בפעם הרביעית בחייו, והחלטנו להמתין קצת עם החיסון של הפנוימוקוק . (את החיסון המרובע עשינו לפני כחודש). תודה, נטע.

נטע שלום, אין קשר זמנים מינימלי או מקסימלי נדרש בין חיסון הפרבנר והמחומש. לקבלת הכיסוי האופטימלי, יש להשלים את החיסון בהקדם. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים