ויטמין D

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

08/02/2008 | 21:19 | מאת: שואלת שאלה

שלום בני בן ה 3 שבועות קיבלנו הנחייה לתת לו 2 טיפות ויטמין D אחת ליומיים מיום הלידה במקום אחת ליום את ההנחייה נתנה רופאת קופת חולים, רופאת ילדים בד"כ זה אחת ליום היא שינתה את המינון לאחת ליומיים בגלל מרפס קטן האחות בטיפת חלב אמרה שזה לא בסדר, כי ויטמין D גם מספק סידן מה לעשות?ההנחייה הגיונית? מירב

12/02/2008 | 09:56 | מאת: ד"ר מיכל שטיין

השאלה אינה קשורה לנושא חיסונים, בכל מקרה: ההמלצה לגבי מתן טיפות ויטמין D היא מתן 2 טיפות ליום לא נהוג להתאים לגודל המרפס

מנהל פורום חיסונים לילדים