איחור במתן מנה שלישית של חיסון מחומש

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

02/02/2017 | 18:09 | מאת: יערה

שלום, גרנו בירושלים, שם בתי הקטנה קיבלה חיסונים עד גיל 4 חודשים (קיבלה את המנה השניה של המחומש). לאחר מכן עברנו לקריית גת. העברת התיק הרפואי של הבת מירושלים לקריית גת התעכבה ובהיעדרו טיפת חלב כאן סירבו לחסן את התינוקת. כך לא בוצעו החיסונים הנדרשים בגיל 6 חודשים, ואנו נעשה אותם רק כאשר היא כבר בת 7 חודשים. אלו השלכות יש לאיחור במתן המנה השלישית של החיסון המחומש? תודה!

יערה שלום, אל חשש. לא צפויים בעיות כלשהן בשל איחור של חודש. עם זאת יש לזכור, כי המנה השלישית חיסון הרוטה יכולה להינתן לכל המאוחר בגיל 8 חודשים (פחות יום). לפיכך, לפחות לגבי החיסון הנ"ל יש להישאר ערים לזמנים. בברכה

04/02/2017 | 20:52 | מאת: יערה

תודה רבה

04/02/2017 | 20:52 | מאת: יערה

תודה רבה

יערה שלום, אל חשש. לא צפויים בעיות כלשהן בשל איחור של חודש. עם זאת יש לזכור, כי המנה השלישית חיסון הרוטה יכולה להינתן לכל המאוחר בגיל 8 חודשים (פחות יום). לפיכך, לפחות לגבי החיסון הנ"ל יש להישאר ערים לזמנים. בברכה

מנהל פורום חיסונים לילדים