כאבים באוזן בזמן עיסוק בספורט

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/12/2016 | 18:47 | מאת: אלינה

שלום, בתי בת 10 מתעמלת 3 פעמים בשבוע באקרובטיקה. לאחרונה התחילה להתלונן על כאב באוזן בזמן האימונים בעיקר בתרגילים עם ראש למתה. כמו עמידת ידיים וכו. היינו אצל רופא אף אוזן גרון וקבלנו תשובה שהכאב יכול לבוא (להקרין) מכאב או לחץ בשרירים של צוואר. אשמח לשמוע עוד דעה כי זה נראה לי קצת מוזר. האם יש בדיקות שניתן לעשות בנושא? אולי יש איזה לחץ בראש/באוזן. תודה

ההסבר של הרופא בהחלט נשמע סביר בעיני. מבחינת בדיקות אין הרבה מה לעשות. רצוי לעשות בדיקת אאג מלאה ולשקול גם פניה לאורטופד או פיזיוטרפיסט דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים