אוריטקריה
דיון מתוך פורום אלרגיה ואסתמה
אני בת 37 והמון רזמן אני סובלת מאלרגיות , כול הזמן קיבלתי אלקום או כדור נגד אלרגיה. בחודשים האחרונים מסתבר שכנראה יש לי אורטיקריה וקיבלתי כדורים + אורטקס לערב ו- אריוס לבוקר למשך חודש. שאלתי היא האם יש סיכוי שאני מסיימת עם המחלה לתמיד או לצמיתית??? בברכה .
אני בת 40 גם אצלי גילו אורטיקריה רציתי לשאול אותך האם גם לך האלרגכיה הזו מופיעה בימים חמים כמו תחילתשרב או בקייץ?
אני בת 40 גם אצלי גילו אורטיקריה רציתי לשאול אותך האם גם לך האלרגכיה הזו מופיעה בימים חמים כמו תחילתשרב או בקייץ?האמת זאת אותה שאלה ששאלתי את עצמי לא פעם האם אגמור עם האלרגיה המכוערת הזו על העור?
למריאל: אצלי זה הופיעה לאו דווקא בימים חמים בתקופה האחרונה סבלתי מזה מאוד וזה היה חורף כידוע.:
אני מקווה מאד שזה יחלוף כאילו זה לא היה = ובהרבה חולים זה מה שקורה בסופו של דבר המשיכי בטיפול ומעקב עיי רופא מומחה לשם קבלת טיפול מתאים בהצלחה