אלרגיה לניקל
דיון מתוך פורום אלרגיה ואסתמה
אני סובלת מרגישות גבוהה לניקל שמתבטאת במיוחד ברגליים ובכפות הידיים. הייתי אצל טובי הרופאים בארץ ולאחרונה ממש נעזרתי בפרופסור, מנהל מחלקת עור בבי"ח במסגרת פרטית. מלבד רשימה של דברים שאסורים למגע ולאכילה, אותה נתנו לי כמה פעמים, אני עדיין לא עמדתי על המקור האמיתי. לאחרונה, שמתי לב שסוכר גורם לאלרגיה לפרוץ ולהחמיר. אני מתכוונת לסוכר בריכוז גבוה כמו שוקולד, עוגות וכו'. האם הסברה הזו יכולה להיות נכונה?
לקריאה נוספת והעמקה
סוכר לא גורם לאלרגיה, חומרי לוואי כן. יש הטוענים ששרידי ניקל במזונות עשויים לגרום להתלקחות אקזמה עורית כשקיימת אלרגיה יש הטוענים ששאריות ניקל ניתן למצוא במזונות רבים משומרים כמו אולי שוקולד או דברי מתיקה אחרים נסי להמנע ממוצרי מזון שאת מרגישה שמחמירים את מצבך.