אלרגיה

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/01/2003 | 19:26 | מאת: אנה

שלום, אשמח לקבל סוף סוף תשובה לשאלה האם אלרגיה ל cocamido propyl betaine היא אלרגיה לקוקוס coconutו ואם לא באופן חד משמעי, מהם הסיכויים שכן? תשובתך הקודמת בענין לא הייתה ברורה. תודה אנה

13/01/2003 | 19:59 | מאת: ד"ר קובי שדה

אין לי נתונים על הסיכויים המדויקים לתגובה צולבת בין השניים, זה ייתכן אך לא מחויב.

19/03/2003 | 09:14 | מאת: אמנון

אנה שלום, מניסוח שאלתך אני יכול להניח שאת מעונינת להיפתר מאלרגיה לגורם שציינת. לצערי לרפואה הקונבנציונאלית אין כלים להבין את התופעות האלה ולכן גם חוסר האונים במתן פיתרון וריפוי לכך. אם אכן זה המצב ,ממליץ לך להתקשר למרפאת שאנן מס' טל' 03 6420699 ולהתיעץ עם עדי שאנן אשר טיפל בהצלחה בלא מעט מקרים שכאלה ואחרים. הטיפול בשיטת איפק הוא טיפול אנרגטי המבוסס על טכניקות שונות כולל קינסיולוגיה (לאיבחון) אינו כואב כי אם נעים וללא תרופות. נשמע חלומי ודמיוני -זו המציאות אמת לאמיתה ! מומלץ בחום. לעניות דעתי זו השיטה היחידה היכולה לפתור את הבעיה ולגאול אותך מכל הכרוך בכך. ב ה צ ל ח ה. אמנון

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה