סתם שאלה...

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

27/09/2002 | 12:09 | מאת: ליטל

שלום, רציתי רק לשאול לאיזה תחום התמחות קשורים אלרגולוגיה ואימונולוגיה? מה הפירוש שלהם? אלרגולוגיה שייך להתמחות באלרגיות? בתודה מראש, ליטל.

30/09/2002 | 19:35 | מאת: ד"ר קובי שדה

אלרגולוגיה - מדע האלרגיה - הרפואה החוקרת ומטפלת בתגובות האלרגיות. אימונולוגיה - תורת מערכת החיסון - הרפואה והמדע החוקרים את כל צדדיה של מערכת החיסון. בעולם ובארץ יש מומחיות לאלרגיה ואימונולוגיה - מדובר במומחיות בכל הבטי מערכת החיסון בעיקר בחולי שלה או ברגישות היתר שלה. מומחים לאלרגיה ואימונולוגיה נותנים מענה לסובלים מאלרגיות ובעיות אחרות במערכת החיסון, רובם עובדים בבתי החולים ובמרפאות מומחים שלקופות החולים ויש כאלו שאפילו מייעצים דרך האינטרנט (אני (-:).

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה