אלרגיה הטעטשויות ונזלת בבוקר

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

03/07/2000 | 21:37 | מאת: יהושע אדלוביץ

אני סובל מאלרגיה שמתבטאת בעיקר בבוקר בשעת ההשכמה מתעטש ונזלת שאלתי האם מכשיר שמנקה אוויר מטהר אוויר יכול לעזור ואם לא איזה פתרונות יש כדי לימנוע מימני את חוסר הנוחות הזאת תודה רבה יהושע אדלוביץ

05/07/2000 | 16:33 | מאת: ד"ר קובי שדה

שלום רב יהושע אתה ככל הנראה סובל מאלרגיה לקרדית אבק הבית: יצור מיקרוסקופי החי לו באבק. מלבד טיפול תרופתי יעיל חשוב לצמצם עד כמה שאפשר את החשיפה לאבק. ניתן לעשות זאת על ידי ניקוי יסודי, סילוק שטיחים מהבית, שימוש במצעים וכיסויי מיטה מיוחדים, שימוש בקוטלי קרדית, כביסות רבות, ושימוש במסנני אויר מיוחדים לכך. תוכל לקרא על כך במאמר שפורסם השבוע באתר על "המפלצת שמתחת למיטה" פנה לרופא אלרגיה והוא יוכל לכוון ולעזור לך בטיפול. בהצלחה ד"ר קובי שדה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה